Naturvetenskapsprogrammet (NA)

Undrar du varför järn rostar, men inte guld?

Hur ett vindkraftverk fungerar? Skillnaden mellan virus och bakterier? Gillar du problemlösning? Då är du en typisk naturvetare!
Vill du styra din egen framtid?
Behovet av människor med naturvetenskaplig bakgrund ökar alltmer och du kan söka dig till vilken bransch som helst. Välkommen till en stimulerande miljö och en spännande utbildning med motiverade elever och engagerade lärare!

Naturvetenskapsprogrammet förbereder dig för högskolestudier, i första hand inom det naturvetenskapliga och tekniska området, men även inom andra vetenskapliga områden. Programmet ger dig den överlägset bredaste kunskapsbasen för vidare studier.
På Ållebergsgymnasiet erbjuder vi inriktningen naturvetenskap som ger fördjupade kunskaper inom biologi, fysik, kemi och matematik.

adobe-pdf-icon-logo-vector-011-svart

Muamer Idrizovic