Handels- och administrationsprogrammet (HA)

På Handels- och administrationsprogrammet är service och kommunikation viktigt

Vilket innebär att du kommer att få tala inför grupper, bemöta människor i olika situationer och kommunicera professionellt. Du får utbildning i att sälja och visa upp en vara eller tjänst både i butik och på nätet. På HA arbetar vi med entreprenörskap och du får starta eget företag!

Handels- och administrationsprogrammet är ett yrkes program för dig som är serviceinriktad och tycker om att träffa mycket människor i jobbet. Försäljning, kundservice och entreprenörskap är grundläggande för programmet, se www.karriarihandeln.se.

Du kanske funderar på att starta eget eller på att jobba med marknadsföring. Då är HA perfekt för dig! Du får starta, driva och avveckla ett UF-företag. Läs mer på www.ungforetagsamhet.se. Vill du läsa vidare finns flera eftergymnasiala utbildningar inom ekonomi, handel, marknadsföring och företagande. Som elev på HA har du möjlighet att uppnå grundläggande högskolebehörighet.

Under din tid hos oss ingår APL (ArbetsPlatsförlagt Lärande). Då utvecklas yrkeskunskaperna och det du lärt dig i teorin får du utföra praktiskt. Med de kunskaper du får har du goda möjligheter till ett framtida jobb inom handeln.

adobe-pdf-icon-logo-vector-011-svart

Märit Andersson marit.andersson@edu.falkoping.se 0515 – 88 62 05 Ewa Nordström ewa.nordstrom@falkoping.se 0515 – 88 62 04

Camilla Bergman
camilla.bergman@falkoping.se